Eszterházy-rostélyos burgonyával
8 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 0.5 kg hús
- 2 dl tejföl
- 1 csomag vegyes zöldség
- 1 evőkanál liszt
- hagyma
- só
- bors
- kevés olaj
Elkészítés
A húsokat vágjuk szeletekre, kiverjük, sózzuk, borsozzuk, és olajban pirosra sütjük, majd félpuhára pároljuk kevés vízben. Kis kockákra vágjuk a hagymát, karikákra a vegyes zöldségeket, a hús mellé tesszük, és fedő alatt puhára pároljuk. A pecsenyelevet a zöldséggel a turmixgéppel pépesítjük. A tejfölbe egy kanál lisztet keverünk, a turmixgéppel pépesített pecsenyelével felfőzzük, majd a húsra öntjük. A burgonyát megfőzzük, sózzuk, kicsit megpirítjuk olajban.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.