Eszterházy-rostélyos burgonyával

8 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 0.5 kg hús
  • 2 dl tejföl
  • 1 csomag vegyes zöldség
  • 1 evőkanál liszt
  • hagyma
  • bors
  • kevés olaj

Elkészítés

A húsokat vágjuk szeletekre, kiverjük, sózzuk, borsozzuk, és olajban pirosra sütjük, majd félpuhára pároljuk kevés vízben. Kis kockákra vágjuk a hagymát, karikákra a vegyes zöldségeket, a hús mellé tesszük, és fedő alatt puhára pároljuk. A pecsenyelevet a zöldséggel a turmixgéppel pépesítjük. A tejfölbe egy kanál lisztet keverünk, a turmixgéppel pépesített pecsenyelével felfőzzük, majd a húsra öntjük. A burgonyát megfőzzük, sózzuk, kicsit megpirítjuk olajban.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.